Volle Maanmeditatie

Volle Maanmeditatie

Doe mee met de volle maanmeditatie bij Auralimar

Voel je je aangetrokken tot de maan? Tijdens de ontspannende On-line volle maanmeditatie kan je de magische invloed die de maan op je leven heeft meer aandacht geven en verdiepen.

Volle Maanmeditatie vind plaats via ZOOM van 20.00-21.00 h op:

Maandag 23 april ZOOM volle maanmeditatie Schorpioen

Dinsdag 23 april ZOOM volle maanmeditatie Schorpioen

Vrijdag 24 mei ZOOM volle maanmeditatie Boogschutter

Dinsdag 17 september ZOOM volle maanmeditatie Vissen

Vrijdag 18 oktober ZOOM volle maanmeditatie Ram

Vrijdag 15 november ZOOM volle maanmeditatie Stier

Maandag 16 december ZOOM volle maanmeditatie Tweeling

Investering 11,11 euro

Zo ziet de ZOOM volle maanmeditatie eruit:

Inspiratieblad- Via ap of mail kan je deze aanvragen. Het helpt je om te reflecteren op jouw proces in verbinding met de creatiekracht van de maan.

Thema en energie- Elke maan heeft een ander thema. Tijdens de volle maanmeditatie ga ik in op het thema en de energie van de maan op dat moment. Zo kun je deze ten volste integreren en benutten.

Selfcare en Zelfliefde- Je wordt door mij begeleid om vanuit je hoofd te zakken in je lichaam. Je hart is je centrum, en doordat deze zich opent komt jouw energie op een hogere liefdevolle frequentie. Jezelf dit gunnen, nou als dat geen zelfliefde is………

Intuïtief een orakelkaart pakken-Ik pak een kaart uit een deck passend bij het maan thema en duid deze voor inzicht.

Maak contact met jouw ziel- Vanuit je hart kom je makkelijker in contact met je hogere zelf (ofwel je ziel of bron energie). Dit is dat deel van jou dat licht en liefdevol aanvoelt. Vanuit deze staat van bewustzijn beleef je een ‘hoger’ perspectief en trek je ook hogere vibraties aan en dus positieve ervaringen in je leven.

De lichtreis- We dompelen ons onder tijdens een magische reis, verlicht door de maan energie. Dit is een moment om jezelf de ruimte te geven om echt contact te maken met jezelf. Wat is jouw diepere verlangen? Wat zou je graag gemanifesteerd zien in je leven?

Wil je verdieping- De ZOOM meeting is een algemene uitleg. Je kunt een persoonlijk maan coaching boeken. Dat is een reading aan de hand van je geboortehoroscoop, waaruit kun je opmaken hoe deze maan voor jou persoonlijk uitwerkt.