Wendy

Vanaf jongs af aan ben ik gefascineerd hoe mensen zich ontwikkelen. Ik had al vroeg het inzicht dat de ervaringen binnen het gezin de persoonlijkheid vormen. Ik ontwikkelde mij als een sensitief meisje met veel compassie voor haar omgeving. De keuze voor opleiding en werk sloten daaropaan. Jonge kinderen zijn nog zo onbevangen. Bijzonder vond ik het om te zien hoe uniek elk gezinsleven verloopt.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring als therapeut in de reguliere geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Hierbij heb ik veel ervaring in behandelingen, opvoeding en begeleiding bij diagnoses als ADHD en diagnoses binnen het Autistisch spectrum.

Tijdens mijn Hbo-opleiding startte ik met het beoefenen van meditatie en energie werk. Ik raakte geïnspireerd door de wijsheid van het boeddhisme. De kwantummechanica bewijst dat energie de bouwstenen van het Universum zijn. Bewust zijn van deze energie is de basis van mijn werk als Natuurgericht Therapeut.

Mijn missie is dat de mensen die mijn praktijk bezoeken meer in contact zijn met deze bron, de natuurlijke kracht van hun pure bewustzijn. In de natuur is het soms ruig en wild, maar uiteindelijk klopt alles. Alles in de natuur is zinvol en volgt haar eigen ritme binnen een ontwikkelingscyclus.

Mijn doel is dat mijn cliënten hun unieke persoonlijke kenmerken waarderen. Dat zij meer in contact met hun eigen levensritme zijn en daarna gaan leven. Dat ze herontdekken dat ze een wonder van de natuur zijn en dat elke eigenschap die ze hebben zin heeft.

Wij hebben allemaal een innerlijk kompas welk ons de weg wijst in het leven. Bewust of onbewust zijn we daarop afgestemd. Tijdens de behandeling richten we ons op het luisteren en kijken naar de boodschappen die dit kompas ons geeft.

Ik ben getrouwd met Dave en samen zijn wij de ouders van twee zoons, Boaz en Julian. Mijn gezin is mijn grootste spiegel van liefde.

CV met relevante diploma’s

• HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening- HvA
• Trainersopleiding gedachten creëren -Praktijk voor communicatie
• Systemische ouder en gezinsbegeleiding -RINO
• Aura- en chacrahealing en Bach bloesem – CIVAS
• Voedingstherapie- CIVAS
• Focussen zelfcompassie en geweldloze communicatie
• Mindful communiceren
• Kruidenspirit
• Oosterse elementenleer- Healing space
• Praktische Chinese geneeskunde- Healing space