Spirituele ontwikkelingAccounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

SPIRITUELE ONTWIKKELING

Leven vanuit je natuur

Jaarprogramma

8 bijeenkomsten van 4 uur

Spirituele groeicyclus afgestemd op de natuur

Deelnemers ontvangen 30% korting op NGT

Bij voldoende aanmelding start een nieuwe groepLeven vanuit je natuur

Vier de 8 Keltische feesten die samen het Keltisch levenswiel vormen. Sta stil bij de hoogtepunten en de omwenteling van de seizoenen. Verbind je met de liefdevolle kracht van een besloten groep vrouwen. De jaarcirkel, gaat over jou als geheel. Over je denken, je emoties, je fysieke welzijn, je ziel en hoe jij dit alles combineert in je dagelijkse leven. Een jaar vol aandacht voor jezelf, waarin je jezelf in al je facetten omarmt binnen de verbindende kracht met de vrouwen van de cirkel.

Lees verder

Door de verbondenheid met de vrouwencirkel ontstaat jouw unieke kans om te onderzoeken, te verwerken, te versterken. Zo kan je groeien en tot bloei komen en het beste uit jezelf halen. Dit maakt dat je stevig geworteld in het leven staat, met je kruin in het liefdevolle licht van het universum.

Deze jaarcirkel staat in het teken van

 • Aandacht training door o.a. mindfulness oefeningen
 • Balans tussen je gevoel, gedachten, lichaamsbeleving en gedrag
 • Bewustwording
 • Energie werk door o.a. creatief visualiseren
 • Verbinding met jezelf, de energie van de natuur en de vrouwen van de cirkel

Programma

 • Voorbereidende creatieve oefeningen geheel gericht op je eigen ontwikkeling.
 • De psychologie van de groeicyclus van de natuur toegepast op jouw ontwikkeling
 • Werken met archetypische godinnen energie
 • Energie werk door creatieve visualisatie oefeningen, ontspannings- en mindfulness oefeningen, mantra’s zingen
 • Thema’s: intentie voor het jaar, onderzoek van gedachten patronen, versterken van intuïtie, creëren vanuit verbinding met de zachte kracht van vrouwen energie, zelfliefde, compassie, manifesteren van wensen, dankbaarheid, vergeving, loslaten, balans tussen donker en licht, verbinding met de voorouders, verbinden met de schoonheid van de ziel en stralen.
 • Naast de cirkel bijeenkomsten is individuele natuurgerichte therapie mogelijk

Na elk jaar kan je ervoor kiezen om de cirkel nogmaals te doorleven. We benaderen dezelfde thema’s, met nieuwe opdrachten en inzichten, vanuit een nieuw perspectief. Je zult merken dat je daardoor nieuwe facetten ontdekt en nog meer in je liefdevolle kracht gesterkt word.

Spirituele ontwikkeling

We gaan ervan uit dat ieder mens is een spiritueel wezen is. Je bent spirit in een mensenlichaam. Meditatie is een geschikte manier om lichaam en geest te verbinden. Meditatie reikt echter veel verder dan dat. Tijdens meditatie kan je contact maken met het grotere geheel waarvan je deel uitmaakt. Je kunt aansluiten op de onuitputtelijke bron van inspiratie.  Je maakt als spiritueel mens actief de verbinding tussen het bewustzijn van de hogere dimensie en je fysieke bewustzijn. Zo integreer je de Yang energie van de hemel en de Yin energie van de aarde in je leven.