Maanviering

Bij elke nieuwe maan is er een viering bij Reload in Amsterdam. Bij elke volle maan is er een viering bij Auralimar. Je kunt je hier aanmelden.

Zo ziet de avond eruit:

Thema en energie van nu- Elke maan heeft een ander thema. Tijdens de bijeenkomst ga ik in op het thema en de energie van deze maan, zodat je deze ten volste kunt integreren en benutten.

Selfcare en Zelfliefde- Je wordt door mij begeleid om vanuit je hoofd te zakken in je lichaam. Je hart is je centrum, en doordat deze zich opent komt jouw energie op een hogere liefdevolle frequentie. Jezelf dit gunnen, nou als dat geen zelfliefde is………

Intuïtief een maankaart pakken-Je pakt een kaart uit het maandeck. Hierin staan tips voor selfcare en inzicht voor jouw proces.

Maak contact met jouw ziel- Vanuit je hart kom je makkelijker in contact met je hogere zelf (ofwel je ziel of bron energie). Dit is dat deel van jou dat licht en liefdevol aanvoelt. Vanuit deze staat van bewustzijn beleef je een ‘hoger’ perspectief en trek je ook hogere vibraties aan en dus positieve ervaringen in je leven.

De magische reis-We dompelen ons onder in de maan-energie tijdens een magische maan reis. Dit is een moment om jezelf de ruimte te geven om echt contact te maken met jezelf. Waar sta je op dit moment in je leven? Voel je waar je hard aan gewerkt hebt en wat je resultaten en successen zijn? We besteden aandacht aan dankbaarheid hiervoor.

Naast dankbaarheid voor je wensen die zijn uitgekomen is er ook plaats voor loslaten wat niet meer past in je leven.

Advies voor na de bijeenkomst- Maak ruimte voor jezelf/ selfcare om stil te staan bij eventuele boodschappen en inzichten die doorkomen. Dit doe je door naar je lichaam te luisteren; Moe? Dan rust je. Energiek? Vergeet ook niet om voldoende water te drinken en zo gezond mogelijk te eten.

Tip- Schrijf je ervaringen van de magische reis op. Let op je dromen, synchroniciteit en andere tekens. Zo bevestig en bekrachtig je de relatie met je ziel.

Wil je verdieping- Boek dan een persoonlijk maanconsult. Dat is een reading aan de hand van je geboortehoroscoop, waaruit kun je opmaken hoe deze maan voor jou persoonlijk uitwerkt.

Zo kun je je intenties en wensen nog scherper stellen.