Herfst-equinox

Op zondag 19 en vrijdag 24 september vieren de sisters van de Artha en Rhiannon cirkel het natuurfeest ; de herfst-equinox. Bij mooi weer vieren we dit op een rustige plek aan het strand.

De herfst-equinox is een van de 8 natuurfeesten, die samen het Keltisch levenswiel vormen. Deze vieringen herinneren ons eraan dat we deel uitmaken van de cyclus van de natuur. Zo verbinden wij onze persoonlijke en spirituele ontwikkeling met de veranderingen van de seizoenen.

Het bewustzijn dat we deel uitmaken van deze cyclus van continu veranderen, aanpassen, loslaten en groeien, maakt dat we komen bij onze aangeboren natuurlijke kwaliteiten. We staan met onze voeten stevig op de aarde en in het leven. We stellen ons bewustzijn open voor de hogere wijsheid van de bron, ziel, universum.

Door de kracht van de vrouwencirkel vinden we de inspiratie om vanuit ons hart ons leven vanuit liefdevolle verbondenheid te leiden.

Spreekt dit je aan en wil je kennis maken? Op zondag 26 September komt de Godinnencirkel samen bij Reload, Amsterdam. Daar kun je zonder voorkennis of ervaring aan deelnemen. Stuur een mail bij wens tot deelname of verdere vragen.